Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 25. aprila |
Aleteia logo
Navdihujoče zgodbe
separateurCreated with Sketch.

Kako je Omar Naber povezal očeta in sina, ki nista govorila 10 let

Omar Naber

FACEBOOK | FAIR USE

Barbara Oprčkal - objavljeno 17/01/18

Presenečenje, ki je znova združilo družino

Pred kratkim je pevec Omar Naber prejel klic starejšega moža, ki je izrazil željo, da bi rad pripravil presenečenje za svojo vnučko, ki je Omarjeva zvesta oboževalka. Prišel naj bi na praznovanje njenega devetega rojstnega dne, kjer bi bile še tri njene sošolke.

Čeprav se običajno na takšne prošnje ne odzove, je tokrat začutil, da je zgodba drugačna od drugih. “Najprej nisem vedel, kako naj se odzovem, zato sem ga želel preusmeriti na svojo glasbeno agencijo. Na koncu pa sem se po prijetnem telefonskem pogovoru odločil, da povabilo sprejmem in da to izpeljem na osebni ravni,” je pevec zapisal na svojem profilu na Facebooku.


NUNS WALKING

Preberite še:
Redovnice, ki so oblekle Lady Gaga, Katy Perry in Rihanno




Preberite še:
S čim je hollywoodski igralec navdušil množico mladih

Razplet, ki ga ni nihče pričakoval

Čez tri dni je prišel na dogovorjeno lokacijo in presenetil deklice, ki niso mogle verjeti svojim očem. “Znale so vse moje pesmi na pamet. Tudi tiste pesmi, starejše od njih. Že to, da sem jih tako razveselil, je bilo zame dovolj,” pravi Omar.

Na pevčevo presenečenje pa tam ni bilo dedka, ampak samo dekličin oče. Tudi on, presenečen, je pevca zmedeno vprašal, kaj se dogaja. Ko mu je ta pojasnil, da ga je poslal punčkin dedek, torej njegov oče, so se mu ulile solze.

“Povedal mi je, da z očetom zaradi sporov iz preteklosti ni govoril že več kot deset let,” je zapisal pevec. Punčkin oče je takoj nato vzel v roke telefon in po dolgih letih poklical svojega očeta ter se mu v solzah zahvaljeval.


SARA AHLIN DOLJAK

Preberite še:
Sara Ahlin Doljak: Zaradi bolezni ne more govoriti, a je še vedno uspešna odvetnica

Najlepše darilo

Presenečenje je tako več kot preseglo svoj namen. Preprosta gesta je vsej družini življenje spremenila na bolje. Tudi dedek je bil presrečen, saj mu je, kot je povedal Omarju, sinov klic pomenil vse na svetu.

“Čez nekaj dni sem imel koncert in najlepše darilo, ki sem ga kadarkoli prejel, je bilo, da so vnučka, njen oče in dedek skupaj sedeli v prvi vrsti. To je dar, ki ga ne bi mogel nadomestiti noben honorar na tem planetu,” je še zapisal pevec.

[protected-iframe id=”58767ef7a3a8288b5e37e41528217d35-133580111-130919046″ info=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FOmarNaber%2Fposts%2F2215647005115854&width=500″ width=”500″ height=”232″ frameborder=”0″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no”]

Tags:
družinaodnosi
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.