Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sre, 24. aprila |
Aleteia logo
Novice
separateurCreated with Sketch.

Duhovnik nastopil v oddaji talentov in pustil vse odprtih ust

BRITAIN'S GOT TALENT

Britain's Got Talent - Fair Use

Barbara Oprčkal - objavljeno 24/04/18

Pogosto se je spraševal, kako bi bilo nastopiti na takšnem odru, zdaj pa je zbral pogum in presenetil vse

Pojoči irski duhovnik oče Ray Kelly je navdušil v oddaji Britain’s Got Talent (Britanija ima talent) z izvedbo skladbe Everybody Hurts skupine REM.

Kot je dejal, je oddajo spremljal več let in zanj je to ena boljših zabavnih televizijskih oddaj. “Pogosto sem se spraševal, kako bi bilo, a sem si vedno rekel, da si verjetno nikoli ne bom upal stopiti pred Simona Cowella,” je priznal Kelly. Kljub temu se je letos prijavil za nastop v oddaji, saj preprosto “ni imel kaj izgubiti, poleg tega pa je to dobra izkušnja”.

Simon Cowell je eden izmed najbolj zahtevnih žirantov v oddaji in običajno strah in trepet vseh tekmovalcev. A 64-letni Kelly je s svojim petjem navdušil tudi njega  poleg vseh treh preostalih sodnikov.


RED SHOES

Preberite še:
Zakaj so papeži nosili rdeče čevlje in zakaj ima Frančišek črne?


CAT AND WOMAN

Preberite še:
Mačke morda res nimajo devet življenj, a lahko podaljšajo vaše

Tišina in nato bučen aplavz

Po končanem nastopu je za nekaj sekund v dvorani zavladala tišina, nato pa je prav Cowell vstal in začel ploskati. Nato se mu je z glasnim aplavzom in glasnimi vzkliki pridružilo tudi občinstvo.

Po nastopu je župnik v župniji Oldcastle na Irskem dejal, da je sicer vedel, da lahko dobro odpoje izbrano pesem, a takega odziva ni pričakoval. Presenečen je bil tudi nad komentarji žirije, ki ga je soglasno poslala v drugi krog tekmovanja.

Nastop duhovnika Kellyja si lahko ogledate v videu. 

Pa še video, s katerim je najprej zaslovel:

https://www.youtube.com/watch?v=-voADFn0aow


CONFIRMATION

Preberite še:
Kako si lahko pripravo na birmo glasbeno obarvate




Preberite še:
Kako lahko vsakodnevno poslušanje glasbe izboljša vaše zdravje

Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.