Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 25. aprila |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

Dejanje, s katerim Meghan in princ Harry predstavljata lep zgled bodočim staršem

KSIĄŻĘ HARRY I NARZECZONA MEGHAN MARKLE

David Hartley/REX/Shutterstock/EAST NEWS

Elizabeth Pardi - objavljeno 10/12/18

Njuna odločitev je bila za mnoge razočaranje, a je hkrati pomembna gesta in zgled

Postati mama oziroma oče je sprememba. Ne majhna, ampak velika sprememba. Ta se pojavi na vseh ravneh življenja, vpliva tudi na tako običajno dnevno opravilo, kot je oditi od doma, pa tudi če samo v trgovino ali na obisk k sorodnikom.


LIFE,WOMB,PREGNANCY

Preberite še:
Neverjetno! Od spočetja do rojstva v štirih minutah

Seveda se bližnji tega pogosto ne zavedajo in zato še posebej v času praznikov pričakujejo, da jih boste obiskali. Ne glede na starost vašega otroka. A pot od doma ni vedno tako preprosta. Obstajajo sicer starši, ki jim izleti in krajša potovanja ne predstavljajo nikakršnih težav. Z veseljem se udeležujejo praznovanj, obiskujejo sorodnike itd. So pa tudi takšni, ki jim je vse to pakiranje in pripravljanje na izhod iz hiše stresno in neprijetno, najbolje pa se počutijo doma. Predvsem ti bi si želeli nekaj več razumevanja prijateljev in sorodnikov. Mladi družini je treba dovoliti, da se sama odloča o tem, kdaj in koga bo obiskovala.

Prvi meseci so najbolj dragoceni

Pred dnevi so mediji poročali o odločitvi novoporočencev Meghan in princa Harryja, da ne nameravata potovati do jeseni prihodnjega leta. Tako sta prestavila tudi svoje potovanje v ZDA, kamor bi sicer morala odpotovati spomladi. To bi hkrati pomenilo, da bi potovala z novorojenčkom, saj prvorojenca pričakujeta ravno v tistem času.

Kot so poročali pri International News, se je par na prvo mesto odločil postaviti materinstvo, v ZDA pa bosta tako pripotovala jeseni 2019. To pomeni, da bo kraljevi novorojenček takrat star približno pol leta.


MEGHAN MARKLE

Preberite še:
Vojvodinja Meghan že gre po stopinjah princese Diane

Marsikomu, predvsem oboževalcem, novica ni bila najbolj po godu, a s tem sta Meghan in princ Harry postavila pomemben zgled vsem staršem, da je pomembno, da svoj čas v dragocenih prvih mesecih namenimo predvsem družini.

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila ameriška izdaja Aleteie. Prevedla in priredila Barbara Oprčkal.


ROYAL,FAMILY,TALK,MENTAL,HEALTH

Preberite še:
Ko princu Williamu primanjkuje spanca in Kate zavija z očmi


CHŁOPIEC POTARGAŁ BRODĘ KSIĘCIA HARRYEGO

Preberite še:
Kako se je petletnik izmuznil mimo varnostnikov, da bi objel princa Harryja


KSIĘŻNA MEGHAN I KSIĄŻĘ HARRY SPODZIEWAJĄ SIĘ DZIECKA

Preberite še:
Po princu Louisu kraljeva družina pričakuje nov naraščaj

Tags:
družinanosečnost
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.