Aleteia logoAleteia logoAleteia
Ned, 14. aprila |
Aleteia logo
Duhovnost
separateurCreated with Sketch.

Močno sporočilo Marije iz Akite sodobnemu svetu

Our Lady of Akita

SICDAMNOME | Wikipedia CC BY-SA 4.0

Philip Kosloski - objavljeno 27/05/19

Akitska Marija, povezana s Fatimo, je japonski redovnici razkrila podobno sporočilo o kesanju in molitvi

12. junija 1973 je japonska redovnica s. Agnes Sasagawa v samostanu Akita na Japonskem začela prejemati nebeška videnja. Najprej je videla angelska bitja, ki so častila presveto Rešnje Telo, 6. julija 1973 pa je s. Agnes opazila, da ji lesen kip Device Marije nekaj sporoča. Prejela je močno sporočilo, podobno tistemu, ki so ga prejeli trije fatimski pastirčki.
Preberite še:
Dan, ko so policijski psi Nekoga zaznali v tabernaklju

Kri in voda človeškega izvora

Kip je kmalu zatem začel krvaveti in po Marijinih licih so tekle solze. Okoli 2.000 ljudi je videlo krvaveči in jokajoči kip, tekočino, ki je prihajala iz njega, pa so zbrali in jo poslali na testiranje v laboratorij. Tekočino sta preučila profesor z oddelka za biokemijo na univerzi v Akiti in forenzični izvedenec dr. Kaoru Sagisaka, ki ni kristjan. Potrdila sta, da sta tako kri kot voda človeškega izvora.

Po daljši preiskavi je krajevni škof John Shoojiroo Ito iz Niigate potrdil, da je Marijino prikazanje nadnaraven pojav in “vreden češčenja”. Vatikan uradne izjave ni podal in je odločitev prepustil presoji domačega škofa.


MAP APPARITIONS

Preberite še:
Zemljevid, ki predstavlja 500 let Marijinih prikazovanj

Rožni venec in pokora za grehe

Izvirno sporočilo Akitske Marije sestri Agnes Sasagawa je vsebinsko podobno sporočilom iz Fatime. Osredinja se na molitev rožnega venca in pokoro za grehe človeštva, da bi tako zagotovili mir na svetu. Rožni venec naj bi preprečil kakršnekoli katastrofe v prihodnosti.

Akitska Marija je razkrila tudi neprijetno sporočilo, podobno sporočilu iz Fatime, v katerem je napovedala obdobje preizkušenj, ki jih bo morala prestati Cerkev.

Hudičevo delo se bo vtihotapilo celo v Cerkev, tako da bodo kardinali nasprotovali kardinalom in škofje škofom. Duhovnike, ki me častijo, bodo njihovi kolegi zaničevali … plenili bodo cerkve in oltarje; Cerkev bo polna ljudi, ki sprejemajo kompromise, in hudič bo prisilil številne duhovnike in posvečene osebe, da bodo zapustili Božjo službo … Pogosto molite rožni venec. Samo jaz vas lahko rešim pred katastrofami, ki se bližajo. Tisti, ki zaupajo vame, bodo odrešeni.Preberite še:
Mlinarjeva hči, ki je kar osemnajstkrat videla Marijo!

Bog želi, da se vrnemo k njemu

Naša Gospa iz Akite, podobno kot Fatimska, svet svari pred življenjem, ločenim od Boga, in koliko hudega lahko to povzroči tudi v Cerkvi. Toda kljub veliki krizi vere bodo človeštvo rešili molitev, pokora in zaupanje.

Ta razodetja so pravzaprav “osebna razodetja” in nismo obvezani, da vanje verjamemo, toda njihovo sporočilo se nič ne razlikuje od drugih preroških sporočil v zgodovini. Bog si želi, da se vrnemo k njemu, in nas je pripravljen sprejeti.

Potruditi pa se moramo, da se bomo odvrnili od greha in se vrnili v Božje naročje – in s seboj pripeljali čim več ljudi.

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila ameriška izdaja Aleteie. Prevedla in priredila Mojca Masterl Štefanič.


Maddalena Vannicelli

Preberite še:
Pri sedmih letih se je borila z rakom. Danes sanja, kako bi na istem oddelku pomagala drugim
Preberite še:
Starševska nemoč: “Ko bi ti vedel/a …”


mojca sencar

Preberite še:
“Vsak trenutek, ki ga ne preživimo lepo, je izgubljen”

Tags:
Marija
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.