Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sre, 24. aprila |
Aleteia logo
Navdihujoče zgodbe
separateurCreated with Sketch.

Deklica, ki je živela manj kot uro, a je “bilo njeno življenje popolno”

WEB 3 LOOK UP REGINA

PRINTSCREEN LOOK UP

Aleteia - objavljeno 12/08/19

Ena ura življenja lahko družino spremeni za vedno

Regina in Erik sta pričakovala devetega otroka, hčerko, a po štirih mesecih nosečnosti sta ugotovila, da ima otrok spino bifido (nepopolno izoblikovana vretenca) in trisomijo 18. Iskala sta bolnišnico, kjer bi za otroka lahko kar najbolje poskrbeli. Odločila sta se za center neonatalne nege v New Yorku.

“Odtlej se je vse spremenilo,” pravi Regina. “Bila sva mirna, vedela sva, da bo tam zaželena, ljubljena in da jo bodo skrbno negovali.” Caeli se je rodila 18. junija 2014. Čeprav je bila na svetu le manj kot uro, jo je v vsakem trenutku življenja obkrožala ljubezen staršev ter bratov in sester.

[protected-iframe id=”79ea28da45cca333ecc3c437b109986d-133580111-130922336″ info=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FAleteiaSI%2Fvideos%2F1582930228515899%2F&show_text=0&width=476″ width=”476″ height=”476″ frameborder=”0″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no”]

“Po svoje je bil to radosten trenutek,” ugotavlja Erik. V manj kot 60 minutah je Caeli pustila neizbrisno sled v življenju svoje družine in ljudi, ki so se udeležili pogreba. “Bog ne dela razlike med dolgim in kratkim življenjem,” ugotavlja Regina: “Caelijino življenje je bilo zelo kratko, a vseeno popolno!”




Preberite še:
Je po izgubi otroka še mogoče biti srečen?




Preberite še:
Njegovo življenje je postalo čudovito zaradi hčerke z Downovim sindromom


DZIECKO Z TABLETEM

Preberite še:
Pomiritev otroka s telefonom preprečuje, da bi se naučil pomiriti sam

Tags:
#60sekund
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.