Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 28. marca |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

S čim vse nas preseneča igralec Mark Wahlberg

MARK WALHBERG

Mark Walhberg | Facebook

Cerith Gardiner - objavljeno 20/09/19

Priljubljeni igralec navdihuje mnoge ljudi, ker na prvo mesto v življenju postavlja vero in družino

Mark Wahlberg, ki je včasih slovel po svoji rap glasbi, robatem jeziku, nasilnih izpadih in obsodbah zaradi številnih kaznivih dejanj, je v svojem življenju naredil velik preobrat in postal uspešen hollywoodski igralec, predan veri in svoji družini.


ANTHONY HOPKINS

Preberite še:
Igralec Anthony Hopkins odkrito spregovoril o veri, alkoholizmu in uspehu

V svetu filmskih zvezd, v katerem se številni njegovi sodobniki raje izogibajo razlagam o svojem verskem prepričanju, Wahlberg vesoljnemu občinstvu z velikim veseljem sporoča, kako pomembna je zanj katoliška vera.

Igralec pa je še bolj prikupen zaradi dejstva, da, tako kot nihče izmed nas, ni popoln, vendar si po svojih najboljših močeh prizadeva, da bi Boga postavil na prvo mesto v vsakdanjem življenju. V spodnji fotogaleriji si lahko ogledate, na kakšne načine nas Wahlberg preseneča s svojim življenjem, ki je resnično polno akcije – kot njegovi filmi.

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila ameriška izdaja AleteiePrevedla in priredila Mojca Masterl Štefanič. 


UPIĘKSZANIE CIAŁA

Preberite še:
Spreobrnjeni tetovator: moli pred vsako tetovažo in odklanja tetoviranje podobe hudiča


FIREMAN

Preberite še:
11 priprošnjikov za ljudi v tveganih poklicih


IMIONA DLA BLIŹNIACZEK

Preberite še:
Starša postala pri 72 in 83 letih: ni vse, kar je mogoče, tudi prav

Tags:
film
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.