Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pet, 26. aprila |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

Preprosta poteza očka, ki ni mogel pomiriti jokajočega dojenčka

DAD WITH THE BABY

ZAJEM ZASLONA | YOUTUBE

Urška Kolenc - objavljeno 03/10/19

Očetje, ali kdaj zavidate ženi, ker ji prej kot vam uspe pomiriti jokajočega dojenčka? Morda razlog tiči v tem …

Prihod novega družinskega člana zagotovo spremeni dnevno rutino družine. Ko se par razveseli novorojenčka, se slej ko prej sooči z neprespanimi nočmi in neutrudljivim jokom novorojenčka, ki ga je težko pomiriti. Čeprav se gotovo oba na vse mogoče načine bolj ali manj uspešno trudita, da bi potolažila jokajočega dojenčka, ponavadi “zmaga” mamica. A ni nujno, da je vedno tako!


WEB FATHER SINGING TO HIS DAUGHTER

Preberite še:
Očka, ki nima težav z uspavanjem svoje novorojenčice

V podobni situaciji se je znašel poljski par. V videu, ki so ga sicer posneli v oglaševalske namene, očka ob prihodu domov poljubi spečega dojenčka, ta pa se v trenutku zbudi in začne jokati. Na vse pretege ga skuša pomiriti: ponuja mu dudo, kaže mu novo igračko, se z njim ziblje in poskakuje na žogi … a neuspešno. Na koncu ga pomiri šele materina bližina.

A odločni očka se ni vdal. Ko je bil že skorajda brez idej, kako bi potolažil dojenčka, je poskusil še z nečim, na kar ne bi pomislili … in učinkovalo je!

Pobril si je brado, ki je očitno dojenčka preveč pikala, ta pa se je v njegovem naročju spet počutil dobro. Če imate doma podobno težavo, je morda vredno poskusiti tudi s tem. 😉




Preberite še:
Očarljiv nasmešek novorojenčice, namenjen novopečenemu očku


PARENTING

Preberite še:
Kaj bi povedali svojim otrokom, če bi vedeli, da boste kmalu umrli? Povejte jim to že danes


SAD,LITTLE,BOY

Preberite še:
Je moj otrok avtističen, ker nisem bila nežna?




Preberite še:
Rak dojk pri 27 letih: “Vsak večer me je bilo strah, ali se bom zjutraj sploh zbudila”

Tags:
starševstvo
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.