Aleteia logoAleteia logoAleteia
Tor, 25. junija |
Aleteia logo
Novice
separateurCreated with Sketch.

Stična mladih tudi letos bo! A drugačna, kot ste je bili vajeni

STICNA 2018

TATJANA SPLICHAL | DRUŽINA

Lojze Grčman - objavljeno 08/06/20

Zaradi negotovosti v zvezi z novim koronavirusom bo srečanje katoliške mladine Stična mladih letos potekalo v drugačni obliki

Stična mladih je vseslovensko srečanje mladih katoličanov, na katerem se v tem starodavnem dolenjskem kraju z znamenitim samostanom vsako leto zbere okoli 5000 mladih iz vse Slovenije. Letos bo 19. septembra potekalo že 39. srečanje po vrsti.


STICNA 2018

Preberite še:
Stična mladih 2019 – Tam je bila tudi naša ekipa!

Ekipa ustvarjalcev Stične mladih za letos pripravlja prilagojeno izvedbo dogodka, ki ga bodo skupine mladih lahko izvedle v krajih po vsej Sloveniji ali pa prek spleta, so sporočili organizatorji iz zavoda Katoliška mladina. Ti se zavedajo, da bi izvedba dogodka v običajni obliki lahko predstavljala preveliko tveganje za zdravstveno stanje udeležencev.

Ščepec nostalgije: Stična mladih skozi leta:

Kljub temu pa želijo tudi letos mladim omogočiti, da doživijo vsaj del utripa Stične. Tako ustvarjalci dogodka – mladi prostovoljci – trenutno pripravljajo prilagojen način izvedbe srečanja in stremijo k temu, da bo program kljub razmeram kakovosten in vsebinsko bogat.

Več informacij o poteku in prilagoditvah Stične mladih 2020 bo na voljo na prenovljeni spletni strani dogodka (sticna.net) ter družbenih omrežjih Facebook in Instagram. Duhovniki bodo obveščeni tudi prek duhovniške e-mail liste.


STICNA 2011

Preberite še:
Ščepec nostalgije: Stična mladih skozi leta


BLONDE WOMAN,

Preberite še:
“Večno” samski: “A zate pa ni nihče dovolj dober? Ali si morda drugače usmerjena?”


BLAŽ FRANKO

Preberite še:
“Tvegal sem vse, da grem za Njim”

Tags:
mladi
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.