Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 28. marca |
Aleteia logo
Novice
separateurCreated with Sketch.

Princ Harry in Meghan pričakujeta drugega otroka

DZIECKO MEGHAN MARKLE I KSIĘCIA HARRYEGO

Dominic Lipinski/Press Association/East News

Urška Kolenc - objavljeno 15/02/21

Mali Archie bo dobil bratca oz. sestrico

Potem ko je Meghan novembra z ganljivim pismom za časnik New York sporočila, da sta s princem Harryjem julija lani v nosečnosti izgubila otroka, sta sedaj znova v veselem pričakovanju.

Na črno-beli fotografiji, kjer ju je ovekovečil njun dolgoletni prijatelj in priznani fotograf Misan Harriman, vojvoda in vojvodinja Susseška nasmejana ležita na travi in si izmenjujeta pogleda, Meghanina roka pa je položena na nosečniški trebuh.

Potrdimo lahko, da bo Archie starejši bratec. Vojvoda in vojvodinja Susseška sta presrečna, ker pričakujeta drugega otroka,” je novico na valentinovo potrdil njun tiskovni predstavnik.

https://twitter.com/misanharriman/status/1361033242950971394

Meghan in Harry sta se poročila maja 2018 in se leto pozneje razveselila prvorojenca Archieja. V začetku leta 2020 sta se zakonca umaknila od kraljevih dolžnosti in poleti kupila nov dom v Kaliforniji.


WEB 3 ANDREJ PERKO

Preberite še:
Kako preprečiti, da bo otrok postal mamin sinček?


COUPLE

Preberite še:
V zakonu se živi dlje in bolj zdravo. Za to imamo dokaze


MARIAH DOLENC

Preberite še:
“Slovenci ste zelo občutljivi na kritiko, a neizmerno cenite vsak najmanjši poskus, ko nekdo govori vaš jezik”

Tags:
kraljeva družina
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.