Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pet, 29. marca |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

7 radosti, ki jih prinaša dolg zakon

COUPLE

Shutterstock | Olena Yakobchuk

Cerith Gardiner - objavljeno 21/04/21

Vse to zakonsko zvezo skozi leta dela še bolj čarobno!

Ob nedavni smrti britanskega princa Filipa so mnogi ljudje pretreseni ugotovili, kako težka mora biti ta izguba za kraljico Elizabeto II., saj sta z možem v zakonu preživela kar 73 let. Medijske objave razkrivajo, kaj vse je kraljevi par dosegel v skupnem življenju, in ti zapisi pričujejo, kakšen dar je, če se lahko staramo skupaj s svojim življenjskim sopotnikom.

Večina ljudi sicer ne živi v palačah in nima v lasti kronskih draguljev, kljub temu pa lahko mnogi pričujemo o radostih zakonskega življenja. V počastitev lepote zakonske zveze vam predstavljamo sedem radosti, ki jih skozi desetletja drug drugemu podarjata ljubeča zakonca …

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila ameriška izdaja Aleteie. Prevedla in priredila Mojca Masterl Štefanič.

Tags:
veseljezakon
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.