Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 18. aprila |
Aleteia logo
Blogi
separateurCreated with Sketch.

Spoznajte zdajšnjo in vse moje bivše … “farovške” kuharice

martin golob 60

Zajem zaslona

Martin Golob - objavljeno 23/04/21

Ha, dobili ste me ravno pri zajtrku! Zato vam bom danes povedal nekaj o "farovških" kuharicah, lepše povedano – gospodinjah

V tem vlogu bi gospodinjam rad izrekel priznanje in izkazal hvaležnost. Običajno gre za gospe, ki so že malce starejše. Za duhovnika skrbijo z ljubeznijo do župnije. Pomagajo nam tam, kjer smo možakarji bolj nerodni. Minka, Meta, Lojzka, Mija so bile med drugimi moje gospodinje. Z vsemi imam odlične odnose in nanje prav takšne spomine.

Vsi vlogi Martina Goloba

Od teh dobrih žena sem dobil ogromno. Ženska v župnišče prinese ognjišče, toplino, vonj po domačnosti, red. Če smo v župnišču le moški, to deluje kot nek samski dom. Gospodinje nas obvarujejo, da bi postali čudaki! Včasih se prija tudi skregati in slišati o sebi iskreno mnenje.

Kaj so mi povedale moje kuharice? To razkrijem v vlogu, ki si ga oglejte do konca. Povsem do konca! In še enkrat iskren boglonaj vsem, ki so skrbele in še vedno skrbijo zame.

Tags:
Martin Golobvlog
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.