Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pet, 29. marca |
Aleteia logo
Blogi
separateurCreated with Sketch.

Martin ima polne roke dela in 150 otrok okrog sebe

martin golob vlog 65 oratorij

Fotografija je last Martina Goloba

Martin Golob - objavljeno 02/07/21

V vlogu številka 65 se javljam z oratorija

Pozdravljeni! Ta teden imam pa res živahno. Dobesedno. Na oratoriju je v naši župniji okrog 150 otrok. Hvaležen sem za animatorje, ki mladim podarjajo svoj čas, pozornost, dušo, jih vzgajajo, varujejo, poučujejo. Ob tem tudi oni rastejo v odgovornosti in skrbnosti.

Veste, meni ni treba nič kaj dosti pridigati. To namesto mene dela mladina. Mladi so odlični oznanjevalci in pričevalci. Oratorij je dogodek, ki pravzaprav poveže vso župnijo, saj mnogi ponudijo svojo pomoč – bodisi s finančnimi sredstvi, hrano ali pa s fizično prisotnostjo. Čas, preživet na oratoriju, zame resnično pomeni radost!

Najbolj priljubljeni Martinovi vlogi v letu 2021:

Tags:
Martin Golobvlog
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.