Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sob, 15. junija |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

Martin je odgovarjal na nekatera vprašanja, ki mu jih ni postavil še nihče drug

MARTIN GOLOB ODDAJA REFLEKTOR 5

MATIC SOBAN

Tina Martinec Selan - objavljeno 12/10/21

Intervju z Martinom Golobom, kot ga še niste videli

Martin nam je v novi epizodi oddaje Reflektor, ki bo na sporedu to sredo, zaupal, kaj ga je naučilo “korona obdobje”, ko je njegove spletne maše po internetu in televiziji gledalo tudi prek 100.000 ljudi, ter kaj mu je prineslo tisto obdobje. Sam pravi, da je bilo to zanj obdobje rasti in učenja, da pa zagotovo ni bilo vse rožnato. Vesel je, da zdaj lahko spet mašuje v živo, saj je tista čisto prava sveta maša samo ta, ki se skupaj z verujočimi daruje v cerkvi.

Oglejte si napovednik nove epizode:

Oddaja Reflektor

Reflektor je tedenska pogovorna oddaja, ki jo lahko spremljate na YouTube kanalu Družina media. Posveča se družbenim in duhovnim vprašanjem ter tematikam življenjskega sloga. Na Facebooku in Instagramu pa vas čakata tudi zakulisje ustvarjanja in predstavitev voditeljev. Vabljeni k ogledu in komentiranju!

Zagotovo pa je spoznal, da Sveti Duh deluje tudi prek televizije in interneta, saj je v času zaprtja države Bog nagovarjal številne ljudi, ki so se znašli v stiski (in teh ni bilo malo). Martin je hvaležen, da je bil tudi sam lahko orodje Božjega delovanja.

Martinovi najbolj odmevni vlogi v letošnjem letu:

Postavili smo mu nekatera vprašanja, ki mu jih ni še nihče drug. Še več – tudi gledalcem smo zastavili vprašanje, kaj bi vprašali Martina Goloba, če bi ga srečali na ulici. Od tega, kako se sooča s “slavo”, ki spremlja vplivneže, pa do tega, kako gleda na trenutno razdeljenost v Sloveniji; nismo se ga bali vprašati niti tega, ali je kdaj v mladosti imel dekle.

Ne zamudite naše naslednje epizode Reflektorja, ki bo na sporedu v sredo ob 20. uri!

Tags:
Oddaja Reflektor
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.