Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pet, 29. marca |
Aleteia logo
Duhovnost
separateurCreated with Sketch.

10 osupljivih misli iz dnevnika svete Favstine

St. Faustina

Phancamellia245 | CC BY-SA 4.0

Aleteia Brazilija - objavljeno 20/10/21

To so Jezusova "navodila" za vse človeštvo

Sveto Favstino je Jezus izbral, da razkrije in po vsem svetu raznosi svojo predanost Božjemu usmiljenju, svoj praznik, podobo in rožni venec.

Poljakinja Favstina Kowalska je natančno zapisala Kristusova navodila v svoj dnevnik, ki je mistični priročnik o molitvi in ​​božjem usmiljenju.

Njen dnevnik vsebuje Kristusova razodetja na temo duhovnega boja in kako se zaščititi pred hudičevimi napadi. Poleg tega je naš Gospod zapustil tudi besede, ki izražajo neizmerno milost.

Iz dnevnika smo izbrali 10 pomembnih misli. Večino pravzaprav sestavljajo Jezusova “navodila” Favstini in vsemu človeštvu.

Favstina piše:

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila brazilska izdaja Aleteie. Prevod in priredba: Jezikovno Mesto

Tags:
Jezussvetnikiusmiljenje
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.