Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 28. marca |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

Avtorji teh 12 misli bi si težko predstavljali življenje brez glasbe

Izdelek-brez-naslova-1.png

Urša Premk; arhiv skupine Bassless; osebni arhiv;

Katarina Berden - objavljeno 22/11/21

22. november je dan, ko goduje sveta Cecilija

Ob prazniku svete Cecilije, mučenke in zavetnice cerkvenih glasbenikov, obujamo spomin na intervjuje z glasbeniki, ki so se že pogovarjali z nami.

Za ogled fotogalerije kliknite tukaj

Glasba je del vsakega izmed nas, del naših življenj. Nekaterim je talent za tovrstno umetnost položen v zibelko, drugi ga odkrijejo ali razvijejo pozneje. Tretji pa preprosto radi uživajo v lepih melodijah in besedilih.

Pomaga nam izražati čustva, razvijati čut za lepo, popestri dolgočasne dni ali spremlja pogovor v dobri družbi. Navsezadnje nam pomaga, da z njo slavimo Boga.

Zbrali smo nekaj misli o glasbi, ki so jih v intervjujih izrazili naši gostje. Naj vas nagovorijo, da se danes zahvalite za dar glasbe, ki smo ga prejeli, in da si zavrtite vašo najljubšo skladbo.

Tags:
glasba
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.