Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pon, 15. aprila |
Aleteia logo
Navdihujoče zgodbe
separateurCreated with Sketch.

To smo mi – Aleteia.si: spoznajte našo ekipo

aleteia slovenija ekipa team

TATJANA SPLICHAL

Del Aleteijine ekipe v posebnih majicah trgovine Aleteia

Aleteia Slovenija - objavljeno 27/12/21

Zakaj radi ustvarjamo za Aleteio?

Pred kratkim je slovenska redakcija Aleteie praznovala četrti rojstni dan. Ob tem mejniku smo se spomnili nekaj viškov in izzivov tega obdobja, podoživeli zabavne trenutke in predstavili tudi novo pridobitev ‒ spletno trgovino.

Ne le veseli, ampak naravnost navdušeni smo, ker nas tako zavzeto spremljate, berete naše vsebine, se odzivate na družabnih omrežjih in drugih kanalih. To dokazuje, da nismo “le” spletna stran, ampak smo z vami, dragi bralci, vzpostavili dvosmerno komunikacijo, ki nikakor ne temelji le na kliku.

Verjamemo, da ste velikokrat brali članek znanega avtorja, a niste prav natančno vedeli, kdo se skriva za imenom in priimkom. Naj se predstavi naša ožja ekipa. 😉

Mimogrede ‒ so vam všeč naše nove majice? 😉

V videu smo vam razkrili še, zakaj radi pišemo za Aleteio. Po vrsti: Katarina, Lojze, Valerija, Tina in Urška.

Poleg v galeriji naštetih sodelavcev širšo ekipo sestavljajo še Martin, Andreja, Matjaž in Simona, Nataša, Filip, Mojca, Renata, Tomaž, Jasmina, Veronika … Gre za stalne ali občasne sodelavce, ki s pisanjem, snemanjem vlogov, lektoriranjem ali prevajanjem prav tako prispevajo k prepoznavnosti Aleteie.

Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.