Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pet, 19. aprila |
Aleteia logo
Zanimivosti
separateurCreated with Sketch.

Dvojčka, ki sta se rodila v različnih letih

MOTHER, NEWBORN, TWINS

Kristina Bessolova | Shutterstock

Katarina Berden - objavljeno 04/01/22

Alfredo se je rodil nekaj minut pred polnočjo, Aylin pa v prvih minutah leta 2022

Dvojčka Alfredo in Aylin sta se rodila s petnajstminutnim razmikom. Njuna mama Fatima, ki z družino živi v Kaliforniji, pravi, da je neverjetno, da imata dvojčka različna dneva in meseca rojstva. In ne samo to, rodila sta se tudi v različnih koledarskih letih!

Alfredo se je rodil 31. decembra 2021 ob 23.45, Aylin pa se je rodila točno ob polnoči, 1. januarja 2022. Kot poroča medijski portal Dailymail, so se dvojčkov poleg staršev razveselili tudi njuni trije starejši bratje in sestre.

Dr. Ana Abril Arias, ki je družinska zdravnica na kliniki v Kaliforniji, kjer sta se rodila dvojčka, je povedala, da je bil zanjo to eden najbolj nepozabnih porodov v karieri:

“V veliko veselje mi je bilo pomagati malčkoma, da sta varno prijokala na svet v letih 2021 in 2022. Kako neverjeten začetek novega leta!”

https://www.facebook.com/NortheastToday/posts/4946400345406371

Tags:
otrocirojstvo
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.