Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 25. aprila |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

Poteza prvoobhajanke, ki je še duhovnika pustila odprtih ust

FIRST COMMUNION

Stefanie Heidebrink | @sheidebrink | Instagram | Fair Use

Cerith Gardiner - objavljeno 11/05/22

Simpatična prvoobhajanka je s svojo gesto za nekaj trenutkov osupnila, nato pa razvedrila zbrano občestvo

Na družabnih omrežjih je pred kratkim zaokrožil posnetek deklice, ki je pristopila k prvemu svetemu obhajilu. Potem ko je v slovesni opravi spoštljivo pristopila k duhovniku, da bi prvič prejela obhajilo pod obema podobama, so se stvari za trenutek odvile v nepričakovano smer.

Sedemletna Brynley Heidebrink iz Južne Dakote v ZDA je po zaužitju hostije, Jezusovega telesa, sprejela še ponujeni kelih z vinom, ki ponazarja Jezusovo kri. Ni se ustavila le pri enem požirku, kar je duhovnika spravilo v manjšo zadrego, zbrano občestvo pa se je potezi prikupne prvoobhajanke potiho nasmihalo.

Zabavni pripetljaj izpostavlja dekličino predanost temu posebnemu trenutku in le upamo lahko, da je to znak njene nadaljnje predanosti Njemu.

View this post on Instagram

A post shared by Stefanie Heidebrink (@sheidebrink)

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila ameriška izdaja Aleteie.

Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.