Aleteia logoAleteia logoAleteia
Ned, 23. junija |
Aleteia logo
Novice
separateurCreated with Sketch.

Potrebujemo vašo pomoč

aleteia slovenija ekipa team

TATJANA SPLICHAL

Aleteia Slovenija - objavljeno 23/05/22

Hvaležni bomo za moralno, molitveno in tudi materialno podporo, brez katere ne gre

Dragi prijatelji Aleteie!

Medtem ko počasi že pogledujemo proti petemu rojstnemu dnevu, se z velikim veseljem in ponosom oziramo tudi na prehojeno pot. Izzivov in prelomnic ni manjkalo, tudi kak trd oreh se je našel, a smo ga strli tudi z vašo pomočjo. Najbolj veseli in osrečuje zavest, da je spletni portal Aleteia Slovenija medij, ki ste ga vzeli za svojega. To med drugim dokazuje branost naših člankov, potrjujejo pa številni odzivi in komentarji. Hvala vam!

Še naprej se bomo trudili, da bomo hodili v korak z našim geslom Lepo, dobro, resnično. Ker pa prazen žakelj ne stoji pokonci, vas prosimo, da nas konkretno, gmotno podprete po svojih močeh. Veseli bomo vsakega daru. In prav vsak evro bo pomagal pri tem, da boste na aleteia.si še naprej lahko brali kakovostne članke.

Od Martina Goloba do žene Jožeta Potrebuješa

Zadnji meseci so bili za našo ekipo zelo uspešni. Januarja nas je obiskalo največ bralcev v zgodovini, kar 274.000 po štetju Google Analyticsa. Med članki, vlogi in intervjuji so se zvrstile številne uspešnice, ki so vam bile zelo všeč.

Na primer vlog Martina Goloba o nepozabnih besedah stare mame, intervju s srčno zdravnicoAno Mavrič, iskriv pogovor z zakoncema Matjažem in Simono Kosi ter intervju z Andrejo, ženo Čuka Jožeta Potrebuješa. Še kar nekaj časa bi lahko naštevali … 🙂

Dobrodošla, spletna trgovina

Če se ozremo še malce bolj nazaj: konec leta 2021 je prinesel še en mejnik. Luč spleta je ugledala

z izdelki za vsakdanjo uporabo, kot so majice, puloverji, skodelice s podobami in napisi v Aleteijinem duhu, ki bodri, spodbuja in dviga.

valerija katarina in lojze aleteia slovenija

Tudi ta naš projekt je bil sprejet s prisrčno dobrodošlico, a tu se ne ustavljamo. Nasprotno. Dejavno pilimo ideje o novostih, ki pa naj za zdaj še ostanejo skrivnost. 😉

Iskrena hvala za vašo moralno, molitveno in finančno podporo!

vaša ekipa Aleteie

P. S. Še posebej prisrčen pozdrav pa pošiljamo naši dragi urednici Urški Leskovšek, ki je na porodniškem dopustu.

Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.