Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pet, 29. marca |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

Ko zaroka ne gre po načrtih. Poglejte, kaj se je zgodilo mlademu paru

Gerri-Ash…TikTok.jpg

TikTok profil Gerii Ashforth | ZAJEM ZASLONA

Valerija Trček - objavljeno 02/07/22

Predstavljajte si romantičen kotiček ob prelepem jezeru. Moški pripelje svojo drago na leseno obrežje. Želi jo presenetiti in jo zaročiti. Potem pa …

Ross Bamber je načrtoval romantično zaroko za svojo izbranko Gerii Ashforth ob jezeru Norfolk. Da bi svečani trenutek posnel, je vnaprej pripravil kamero. Ta je ujela vse, tudi zvok prstana, ki je Rossu padel iz rok in se med letvicami odkotalil v jezero.

Gerii, ki je imela še vedno zaprte oči, je ob tem dejala: “To ni tisto, kar mislim, kajne?”

Posnetek pripetljaja si je na TikToku ogledalo že na milijone ljudi.

Z vašo pomočjo bomo še boljši

Iskreno se vam zahvaljujemo, ker berete in spremljate Aleteio. Z veseljem in predano ustvarjamo njene vsebine, za delovanje pa seveda potrebujemo sredstva. Zato vas prosimo, da nas podprete – za še več dobrih člankov, ki bodo spodbujali in dajali navdih. Vse podatke najdete TUKAJLE. Hvala vnaprej! ekipa Aleteie

Za poseben trenutek sta najela luksuzno kočo

Par iz Costesseyja blizu Norwicha je najel luksuzno pastirsko kočo in leseno teraso v Wispy Meadowsu v Wattonu, kjer je 26-letni Ross Bamber nameraval presenetiti svojo izbranko.

Vse je načrtoval zelo skrbno, na terasi so gorele sveče, sonce je zahajalo nad jezerom. Gerii je zavezal oči in jo popeljal k jezeru.

In takrat je šlo vse narobe

Ko je odprl škatlico s prstanom, je ta padel na lesena tla. “Gledal sem ga, kako je poskakoval vzdolž talne obloge in se ustavil na robu ene od talnih desk. Mislil sem si: ‘Uau.’ Potem pa je padel noter.”

23-letna Gerii je malo slutila, kaj želi storiti Ross, vendar tega ni pričakovala. “Slišala sem, da se je nekaj odbilo, in pomislila sem: ‘Prosim, to nikakor ne more biti prstan …’. Srce se mi je ustavilo,” je povedala za BBC.

Reševanje prstana je bilo žal neuspešno

Na pomoč so jima priskočili prijatelji, ki so prstan iskali tudi pod vodo, a ga žal niso našli. Poskusili so celo z magnetom, a ker je bil prstan iz belega zlata, tudi to ni delovalo.

Naslednji dan je par odšel v Norwich in kupil še en prstan. Zaroko sta vseeno želela ujeti na kameri, zato sta v ta namen poustvarila dogodek. Prstan se je tokrat na srečo “lepo obnašal” in zaroka je uspela. 😊

Oba posnetka zaroke sta objavila na TikToku, kjer sta prejela milijone ogledov. Kljub srečnemu zaključku pa še vedno nista opustila upanja, da prvotni prstan nekoč morda le najdeta.

Tags:
družbena omrežjazaroka
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.