Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 28. marca |
Aleteia logo
Navdihujoče zgodbe
separateurCreated with Sketch.

Starši poslali vabilo na napačno številko in dobili prav poseben odgovor

wrong-number.png

Zajem zaslona | Youtube

Katarina Berden - objavljeno 26/07/22

Napaka, ki bi lahko privedla do slabe volje, je postala prav nasprotno

David in Candace, par iz Kalifornije, sta se pripravljala na rojstvo svojega otroka in pošiljala sporočila z vabilom na “baby shower” (op. a. zabava ob pričakovanju otroka). Eno od sporočil sta ponesreči poslala na napačno številko. Vabilo sta poslala neznanki, ki živi v Indiani, kar 3.000 kilometrov stran.

Večina ljudi se za sporočilo ne bi zmenila, pozabila nanj ali odpisala, da gre za napako. V tem primeru pa se to ni zgodilo.

Angela White je lastnica številke, na katero so starši poslali vabilo. Prejela je vabilo in vedela, da gre za napako in da ni namenjeno njej. Vendar se ni mogla znebiti občutka, da mora nanj odgovoriti.

“Vsakič, ko sem pomislila na to, sem si rekla, da tega sporočila nisem dobila čisto po naključju. Ne vem, zakaj, ampak gotovo obstaja razlog, da sem prav jaz dobila vabilo.”

Kot je zapisano na strani God Updates, je Angela, ki je vojakova žena in mama štirih otrok, lastnica podjetja Brayve Blanket Company. Podjetje je poimenovala po svojih hčeri Brayleight in ga posvetila vsem pogumnim možem in ženam, ki služijo v vojski.

Od napake do prisrčne geste in velikega presenečenja

Zaradi vse močnejšega občutka, da sporočila ni dobila po naključju, se je Angela odločila, da bo izdelala odejico in jo poslala staršem. Dodala je sporočilo, v katerem je razložila, da je čutila, da jim mora poslati enega od izdelkov, ki jih ustvarja v svojem podjetju, čeprav je vedela, da vabilo ni namenjeno njej.

Si predstavljate, da bi prejeli ročno izdelano darilo od neznanca, ki živi na drugem koncu države? David in Candace sta doživela prav to in bila sta ganjena nad Angelino dobroto. Klicala sta na lokalno televizijsko postajo in delila zgodbo o Angelini prisrčni gesti.

Pripravili so srečanje na Zoomu, da bi se starša in Alice lahko spoznali. Angela je tako dobila tudi priložnost, da vidi njuno novorojeno deklico Luno.

Angela, ki je že nekajkrat doživela dobroto drugih ljudi, želi delati nekaj dobrega za druge, zato je brez pomislekov izkoristila priložnost in osrečila mlado družinico.

Tags:
dobrodelnostdružinaotroci
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.