Aleteia logoAleteia logoAleteia
Tor, 23. aprila |
Aleteia logo
Blogi
separateurCreated with Sketch.

Kako naju zmerjajo na spletu in kaj odgovoriva?

matjaž simona kosi misticizem

Fotografija je last Matjaža in Simone Kosi

Simona in Matjaž Kosi - objavljeno 27/07/22

Danes v vlogu razmišljava o žaljivkah na spletu

Žaljivke, izražanje sovražnosti, zmerljivke se pogosto znajdejo tudi na najinih profilih družbenih omrežij. Povezane so na primer s kilogrami ali pa s tem, da “ne znava govoriti”, da sva Madžara in podobno. Ljudje, ki se zelo pogosto ne upajo izpostaviti z imenom, kaj šele priimkom, ter fotografijo žalijo vsepovprek.


Vsi vlogi hudomušnih zakoncev Kosi


Simona je pravzaprav zelo vesela, da ljudi skrbi zanjo in njen videz. 😉 Tudi nepopolni se smemo pojavljati na družbenih omrežjih, celo več, pravico imamo do tega.

Naj vas ne bo strah izražati se na spletu. Tudi če ste na koga jezni. Ampak, pozor, to napišite kulturno, v krščanskem duhu, ne pa z agresivno retoriko. Nikar pa se ne zapirajte v svoje lupine le zato, ker bi vas bi bilo strah, kaj bo kdo rekel.

Z vašo pomočjo bomo še boljši

Iskreno se vam zahvaljujemo, ker berete in spremljate Aleteio. Z veseljem in predano ustvarjamo njene vsebine, za delovanje pa seveda potrebujemo sredstva. Zato vas prosimo, da nas podprete – za še več dobrih člankov, ki bodo spodbujali in dajali navdih. Vse podatke najdete TUKAJLE. Hvala vnaprej! ekipa Aleteie

Tags:
Misticizemspletvlog
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.