Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pet, 29. marca |
Aleteia logo
Zanjo
separateurCreated with Sketch.

Materinski spodrsljaji, ki vas bodo nasmejali do solz

shutterstock_1989026987.jpg

Nicoleta Ionescu | Shutterstock

Marta Wolska - objavljeno 23/08/22

Sredi noči sem brez razmišljanja vzela otroka iz posteljice, da bi ga prinesla k sebi. Na poti sem ugotovila, da ga sicer držim navpično, vendar z nogami navzgor

Trend popolnega materinstva, popolnih pričesk in pastelnih odejic iz muslina, svoj čas tako priljubljen na Instagramu, počasi tone v pozabo. Končno prihaja na dan pristno vsakdanje življenje: slike strij, nenaličenih obrazov, a tudi proza materinstva.

Za ogled fotogalerije kliknite tukaj

Kar je super, saj v materinstvu res ne gre brez napak. Še bolje pa je, če se nad svojimi spodrsljaji nazadnje lahko še nasmejimo in ugotovimo, da pri tem sploh nismo same.

Preberite si torej o nezgodah, ki vas bodo nasmejale do solz!

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila poljska izdaja Aleteie. Prevedla in priredila Veronika Snoj.

Tags:
humormaterinstvootroci
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.