Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pet, 29. marca |
Aleteia logo
Življenjski slog
separateurCreated with Sketch.

92-letna babica z neverjetnim smislom za humor in milijoni sledilcev na družabnih omrežjih

Grandma Droniak social media

Instagram profil Grandma Droniak | Zajem zaslona

Tina Martinec Selan - objavljeno 30/01/23

"Kje so zdaj vse tiste sošolke, ki so se norčevale iz mene? Njih ni več, jaz pa sem še vedno tu!"

Najbrž se vsakdo sprašuje, kako živeti, da bomo dočakali visoko starost in bili pri tem zdravi in aktivni. Strokovnjaki pravijo, da je ena izmed stvari, ki nas lahko ohranjajo mlade, tudi ta, da smo v koraku s časom in da zaposlujemo svoje možgane z vedno novimi izzivi.

Morda je prav to recept gospe Droniak, ki na družabnih omrežjih Instagram in Tiktok vsakodnevno zabava svoje sledilce. Gospa, ki šteje častitljivih 92 let, si je nadela vzdevek Grandma Droniak in ji na Instagramu sledi 735 tisoč, na Tiktoku pa 7,1 milijona sledilcev z vsega sveta.

Babica Droniak v opisu zapiše: “Sem slavna oseba in 92-letna babica.” V neki drugi objavi pove še malo več o sebi: “Moj pogreb je že plačan. Že 23 let sem samska. Imam še pet svojih zob. Vse svoje bivše sem blokirala. Sem slavna in luštna.” Da jo ves čas preveva smisel za humor, dokazuje z vsemi svojimi objavami, ob katerih se lahko nakrohotamo do solz. Vedno je nasmejana, urejena in poleti celo pozira v kopalkah.

View this post on Instagram

A post shared by Grandma Droniak (@grandma_droniak)

Tako pogosto pred ogledalom snema videe, kako se naliči (znana je po ekspresnem potegu s šminko po ustnicah), zelo pogosto pleše in je nadvse živahna in polna življenja. Zna pa se tudi pošaliti na svoj račun, saj je objavila tudi video, v katerem je prikazala, katera oblačila je izbrala za svoj pogreb, saj bi rada, da jo pokopljejo lepo oblečeno.

@grandma_droniak

Replying to @nicofreak0 now you know how so stop asking thank you #lipstick#makeuptutorial#lipstickchallenge#lipsticktutorial#grandma#makeupartist#makeuphacks#makeup

♬ original sound –

Nekje je zapisala: “V 92 letih se veliko zgodi. Leta 1946 sem pustila šolo in svojega prvega fanta. Druga svetovna vojna se je ravnokar končala. Nismo imeli ne TV-ja ne mobitelov. To so bili enostavnejši časi. Zdaj pa sem tukaj in objavljam videe za svoje oboževalce po celem svetu. Moj 16-letni jaz mi tega ne bi verjel.”

V nekem drugem videu pa se je snemala pred šolo, ki jo je obiskovala kot najstnica. V videu pravi: “Kje so zdaj vse tiste sošolke, ki so se norčevale iz mene? Njih ni več, jaz pa sem še vedno tu!” Samo želimo si lahko, da bi tudi mi dočakali tako lepo starost in babica Droniak nam je lahko zgled za humor in življenjsko energijo, ki naj nikoli ne usahne.

Tags:
družbena omrežjastarost
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.