Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sob, 20. aprila |
Aleteia logo
Zanjo
separateurCreated with Sketch.

Se bliža maturantski ples? Takole se lahko naličite

young girl doing make up

Thomas Soellner | Shutterstock

Tina Martinec Selan - objavljeno 22/02/23

Ne veste, kako se naličiti za posebno priložnost? Ta video vam bo v pomoč

Prepričana sem, da se že marsikatera med vami skrbno pripravlja na maturantski ples. Tu so odločitve o obleki, čevljih, pričeski in seveda zraven spada tudi nežno, a svečano ličenje. Da ti bo vsaj malo lažje, sem posnela video, v katerem prikažem primer takega ličenja.

Odločila sem se prikazati nekoliko močnejše naličene oči (a še vedno svetle in sijoče), poudarjene ustnice (pa vendarle ne preveč) in za konec tudi malce osvetljevalca na ključna mesta na obrazu – tako bo tvoj lep obraz v svetlobi reflektorjev plesne dvorane še posebej zasijal. Nič ne skrbi, če ti še ni vse jasno.

Poglej si video, v katerem so navedeni tudi vsi uporabljeni izdelki (mimogrede, vse dobiš v trgovini DM, tako da si ne boš razbijala glave, kje stakniti vse to) in morda se ti utrne kakšna uporabna ideja.

Tags:
lepotamladi
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.