Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sob, 15. junija |
Aleteia logo
Zanjo
separateurCreated with Sketch.

Kako biti najboljša poročna priča?

Bride hugging friend

IVASHstudio | Shutterstock

Tina Martinec Selan - objavljeno 08/07/23

Na kaj vse morate biti pozorni, če so vas prosili, da bi bili poročna priča

Ko vas prijateljica ali sorodnica prosi, ali bi bili njena poročna priča, vam skozi misli zagotovo šine tisoč različnih občutkov. Najprej je tu občutek počaščenosti in hvaležnosti. Bodoča nevesta si je za zaupnico in najtesnejšo spremljevalko pri njenem velikem dnevu izbrala prav vas! Kakšna čast in radost, da ste vredni tega zaupanja in da boste na tako pomemben dan lahko njena opora, da boste z njo delili radost, ganjenost in veselje.

Za ogled fotogalerije kliknite tukaj

Povsem normalno pa je, če se vam ob tem utrnejo tudi kakšne skrbi. Ne nazadnje priča nosi kar precej odgovornosti in zaupana ji je skrb za marsikateri potek dogodkov na dan poroke, pa tudi prej in celo po njem.

Kako biti najboljša priča? Za vas smo sestavili seznam stvari, ki jih morate imeti v mislih, ko boste skupaj z nevesto pripravljali vse potrebno za kar najlepši dan D.

Tags:
poroka
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.