Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sob, 15. junija |
Aleteia logo
Navdihujoče zgodbe
separateurCreated with Sketch.

To je gotovo najbolj ljubek (in najmlajši) nosilec poročnih prstanov doslej!

Chandler-Brock-and-Levi-Gonzalez-wedding-at-Penn-State-Health-Childrens-Hospital-newborn-Yuriel-Gonzalez-Brock-ring-bearer

Jason Plotkin / Penn State Health Children's Hospital

Cerith Gardiner - objavljeno 09/07/23

S svojim prezgodnjim prihodom je povsem zmedel poročne načrte svojih staršev

Ko je Yuriel Gonzalez Brock mnogo prezgodaj prišel na ta svet, si gotovo ni predstavljal, kako bo njegova prva vloga v življenju spodbuda svojim staršem, da pohitijo s poroko.

Drobni nedonošenček se je nedavno rodil v eni od porodnišnic v Filadelfiji in je bil nameščen v enoti za intenzivno nego novorojenčkov. Njegov nepričakovano hiter prihod pa je zmotil poročne načrte njegovih staršev, Chandlerja Brocka in Levi Gonzalez.

Na srečo sta si s pomočjo bolnišničnega osebja in kaplana lahko obljubila večno zvestobo, med preprosto slovesnostjo pa je njuna poročna prstana “nosil” kar prezgodaj rojeni sinko.

Mali nedonošenček je bil za svečano priložnost primerno oblečen: zdravniška ekipa mu je priskrbela metuljčka iz mehke gaze in ga pripela na cevko ob dečkovem vratu. Na eni od fotografij, ki je gotovo najbolj ljubka podoba novorojenčka s tega srečnega dogodka, pa ima mali Yuriel na svojem drobnem stopalu tudi poročna prstana svojih staršev (če si natančno ogledate fotografijo, boste videli, kako drobcen je v resnici, saj prstana prekrivata njegovo celotno stopalo)!

Čeprav poroka novopečenih staršev morda ni bila takšna, kot si jo je par sprva zamišljal, je to resnično čudovit način, kako sta starša proslavila rojstvo svojega sinka. Z odločitvijo, da v takšnih okoliščinah dasta prednost poroki, pa bosta zakonca pogosto težavno pot starševstva začela še tesneje povezana med seboj.

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila ameriška izdaja Aleteie.Prevedla in priredila Mojca Masterl Štefanič.

Tags:
poroka
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.