Aleteia logoAleteia logoAleteia
Tor, 7. maja |
Aleteia logo
Oglasna vsebina
separateurCreated with Sketch.

Ali poznate recept za učinkovito pomlajevanje?

Skupaj-poiscemo-resitve-za-vase-zelje-arhiv-Eiko12.jpg

arhiv Eiko

Skupaj poiščemo rešitve za vaše želje

Eiko, ustno zdravje in lepota | 11/12/23
Nihče ne more ubežati naravnemu procesu staranja. Pa vendar obstajajo učinkoviti načini, kako staranje upočasniti in preventivno poskrbeti za ohranitev svežega in mladostnega videza. V prispevku bomo predstavili sredstva v boju proti znakom staranja ter opisali inovativna polnila, ki zagotavljajo naravne in dolgotrajne rezultate.

Učinkovit ter varen način za prikrivanje gubic na obrazu in vratu je uporaba botulinum toksina, bolj znanega kot botoks. Če vas moti utrujena in povešena koža na obrazu, črte na čelu, izraziti podočnjaki, smejalne gubice in drugi znaki staranja, je botoks pogosto najboljša rešitev. Deluje tako, da začasno zmanjša aktivnost določenih mišic, kar privede do zmanjšanja vidnosti gubic. Običajno se prvi učinki pokažejo v enem tednu po postopku in trajajo približno 6 mesecev. Po tem obdobju je priporočljivo opraviti obnovitveni odmerek, da ohranimo želeni učinek.

Na kratko: botulinum toksin in hialuronska polnila. 

● Botulinum toksin: Zmanjšuje dinamične gubice s sproščanjem mišic. Učinek traja nekaj mesecev, idealen za gubice na čelu ali okoli oči.
● Hialuronska polnila: Povečajo volumen in zapolnijo globoke gube. Rezultati trajajo dlje časa, odvisno od vrste polnila.
Ponovno-sijoc-izgled-koze-arhiv-Eiko.jpg
Ponovno sijoč izgled kože

Pri postopkih pomlajevanja obraza se botoks pogosto kombinira s hialuronskimi polnili, kar omogoča še boljše rezultate. Polnila se uporabljajo za obnovitev volumna in polnosti obraza, ki se s staranjem izgubljata. Hialuronska kislina je naravna snov, ki se nahaja v naši koži, in igra ključno vlogo pri ohranjanju hidracije, prožnosti in volumna kože.


Estetika igra ključno vlogo pri doseganju dobrega počutja in samozavesti. To velja za nego kože na obrazu, zdravje zob in ustne votline. V ordinaciji EIKO ponujamo storitve, s katerimi celostno poskrbimo za vas in vaše zdravje:
● preventivne in estetske posege, s katerimi izboljšamo zunanjo podobo in tako pozitivno vplivamo na samozavest;
● napredne posege, s katerimi zdravimo zobobol in bolečine v ustni votlini;
● oralno-kirurške posege, med katerimi so najbolj pogosti odstranjevanje zob in modrostnikov in vstavitve zobnih vsadkov (implantatov).

V ordinaciji si vzamemo čas, da skupaj z vami poiščemo strokovne rešitve in ustrežemo vašim željam. Ob vsakem obisku se potrudimo za vaše prijetno počutje. Tako za vas kot za nas je najpomembnejše ustvariti medsebojno zaupanje. S tem v mislih vam ponujamo priložnost, da nas pokličete in se dogovorite za BREZPLAČNI PREGLED ZA VAS in VSE VAŠE DRUŽINSKE ČLANE.


Lepota-je-pomembna-tudi-za-moske-arhiv-Eiko.jpg
Lepota je pomembna tudi za moške

“Naša filozofija temelji na prepričanju, da je zdravje lepota, in lepota je zdravje. Eno ne gre brez drugega. Naš cilj je svež videz, ki poudarja naravno lepoto,” pravi Matic Koren, dr. med., dr. dent. med., specialist maksilofacialne kirurgije. “Smo prvi v Sloveniji, ki uporabljamo polnila s polinukleotidi, proizvajalca Croma. Ta so po svetu vse bolj priljubljena zaradi svoje visoke učinkovitosti pri doseganju naravnih rezultatov,” poudarja Koren.

Skrb za dobro počutje ter ohranjanje svežega in mladostnega videza je enako pomembno kot skrb za zdravje. Le tako lahko dosežemo popolno ravnovesje in se počutimo odlično v svoji koži, ne glede na svoja leta.

EIKO, ustno zdravje in lepota
Naslov: Medvedova cesta 17,1000 Ljubljana
Parkirišče: garažna hiša Belle Vie Tivoli
Telefon: 030 459 590
E-pošta: info@eiko.si
Splet: www.eiko.si