Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pon, 6. maja |
Aleteia logo
Oglasna vsebina
separateurCreated with Sketch.

Izberite nekaj zase, za svojo kožo in boljše počutje

nogomet.jpg

Monkey Business | Adobe Stock

Negujte svojo kožo v stiku z naravo

MSL pharma | 18/12/23
Vsakdo potrebuje negovalno kozmetiko, ki mu najbolj ustreza za njegov tip kože in mu prinaša največ koristi. Zavedati se moramo, da je koža človekov največji organ in da njena funkcija v prvi vrsti vsekakor ni samo lepotna.

Švicarska dermatološka kozmetika Fiderma vsebuje visokokakovostne naravne sestavine brez parabenov in dišav, vsa kozmetika je dermatološko testirana in ni testirana na živalih. Veliko izdelkov vsebuje švicarsko ledeniško vodo, ki je bogata z minerali, ki jih koža nujno potrebuje.

gospa_obraz.jpeg
Negovana koža nima samo lepotnega pomena

Vsak izdelek kozmetike Fiderma je odgovor na simptome oziroma na same težave s kožo. Ponujenih je vrsto možnosti za nego pri dermatološkem zdravljenju, kot tudi za samostojno vsakodnevno negovanje kože, nohtov in las. Prednostni cilj je ponovno vzpostaviti naravno ravnovesje kože. Da bi zagotovili največjo dermatološko varnost, vsebuje Fidermina kozmetika le sestavine, ki so nujno potrebne in skrbno odmerjene, da izboljšajo toleranco kože in ji pomagajo, da je manj občutljiva. Izdelki ponujajo pristne, etične in učinkovite rešitve za nego kože.

Fiderma.jpg
Nekaj Fiderminih izdelkov za različne vrste težav s kožo

Švicarska ledeniška voda je pomembna učinkovina v izdelkih. Velja za resnično rehidracijsko rešitev zaradi visoke vsebnosti kalija, ki je opisan kot bistveni element za ohranjanje zdrave kože. Bogata je z vsemi bistvenimi elementi (kalcij, natrij, kalij, železo, silicij in selen), zato je s svojim močnim pomirjevalnim in dekongestivnim učinkom prepoznana kot resnično pomembna aktivna snov v kozmetičnih formulacijah.

Veliko bolezni se izraža skozi kožo oziroma na koži. V takšnih primerih je še posebej pomembno, da uporabljamo dermatološko kozmetiko, ki vsebuje naravne visokokakovostne sestavine v pravilni sestavi in odmerkih. Ko pa bo koža spet zdrava, poskrbite, da ostane taka čim dlje časa in negovana s kakovostno in varno kozmetiko.

Svetovalci MSL pharme vam odgovorijo na vaša vprašanja glede težav in negovanja s kožo. Lahko obiščete njihovo spletno stran www.msl-pharma.si, jim pišete na info@msl-pharma.si ali pa jih pokličete na 059 947 501. Izvajajo zoom predavanja, na katera vas vabijo na svoji spletni strani, IG ali FB profilu: fidermaslovenija.