Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sre, 29. maja |
Aleteia logo
Zanimivosti
separateurCreated with Sketch.

Jaslice, ki ste jih ustvarili vi, dragi bralci

jaslice 2023

bralka Sara

Katarina Berden - objavljeno 24/12/23

Hvala vsem za fotografije vaših čudovitih jaslic

Na Facebooku smo vas tudi letos prosili, da nam pošljete fotografije svojih jaslic. Odziv je bil odličen. Dobili smo okrog sto fotografij. Zelo težko se je bilo odločiti, katere jaslice predstaviti tukaj v prispevku, saj so vse naravnost čudovite. Hvala vam!

Vabljeni k ogledu jaslic v dveh fotogalerijah.

Za ogled prve fotogalerije kliknite tukaj.

Jaslice so si zelo raznolike. Nekatere so majhne, druge večje, večina krasi vaše dnevne sobe, nekatere pa so postavljene tudi na prostem. Izdelane so iz različnih materialov, od lesa, volne, umetnih materialov do gline in kamnov.

Za ogled druge fotogalerije kliknite tukaj.

Vsem pa je skupno eno: oznanjajo, da se je rodil Jezus, naš Odrešenik, ki je prišel na zemljo kot majhen otrok, da bi nam kazal pravo pot in nas privedel v svoje naročje.

Naj nas jaslice vabijo, da se zazremo v nebeško dete, se mu poklonimo in vsaj nekaj časa preživimo v molitvi.

Želimo vam blagoslovljene praznike in vse dobro!

Tags:
božič
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.