Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pet, 3. maja |
Aleteia logo
Navdihujoče zgodbe
separateurCreated with Sketch.

Mož in žena rojena na isti dan, v isti bolnišnici: “Verjameva, da naju je združil Bog”

Couple born on the same day

Elizabeth Colbert | Facebook

Kaja Zupanc - objavljeno 15/01/24

Par je prepričan, da je njuno srečanje in združitev del Božjega načrta

Mladoporočenca Joshua in Elizabeth Colbert sta naletela na presenetljivo odkritje – ne le da sta se rodila na isti dan, temveč tudi v isti bolnišnici. Zdaj sta združena v ljubezni in zakonu.

Življenje nam včasih postreže z nepričakovanimi presenečenji, a zgodba Joshue in Elizabeth je resnično edinstvena. 🙂

Naključje ali Božji načrt?

Spoznala sta se prek aplikacije za zmenke. Joshua je v enem od svojih YouTube posnetkov delil, da je to bila “ljubezen na prvi pogled”. Kljub temu pa se zdi, da je bilo to srečanje že zdavnaj načrtovano.

Ko sta začela raziskovati svoje skupne točke, sta ugotovila, da sta obiskovala isti vrtec v mestu Blaine v Minnesoti.

To še ni bilo vse

A to še ni bila edina povezava. Odkrila sta, da imata isti rojstni datum. Rodila sta se v isti bolnišnici, le nekaj več kot šest ur narazen. “Našla sva rojstna lista in ugotovila, da je bil pri obeh porodih prisoten isti zdravnik,” je povedal Joshua.

Par je prepričan, da je njuno srečanje in združitev del Božjega načrta. “Verjameva, da naju je združil Bog,” je povedal Joshua, ki se zaveda, kako nenavadno je, da se življenjske poti dveh ljudi tako usodno prepletajo.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10104980247423032&set=pb.199111665.-2207520000&type=3&locale=sl_SI

Vse na isti dan

Kot v pravi romantični zgodbi se bosta Joshua in Elizabeth vsako leto veselila obletnice poroke in rojstnega dneva na isti dan. V zakon sta namreč stopila na njun 35. rojstni dan.

Tags:
zakon
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.