Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pon, 6. maja |
Aleteia logo
Oglasna vsebina
separateurCreated with Sketch.

Darilo, s katerim lahko za valentinovo osrečite svojo damo

Shutterstock.jpg

Foto: Lyubov Levitskaya | Shutterstock

Lepo negovan obraz vas naredi bolj samozavestne.

Lux-Factor | 12/02/24
Če vam kvalitetna kozmetika veliko pomeni, ste že gotovo zasledili kremo Lux-Factor 4D Hyaluron, s katero postane vaša koža nežnejša. Nanjo prisega tudi baletna plesalka Ana Klašnja in že prek 60.000 Slovenk.

Za mnenje o kremi smo povprašali 45-letno gospo Slavko Kafol iz Novega mesta: “Že po 14 dneh uporabe so kožne gubice na čelu postale zglajene, koža pa bolj čvrsta in sijoča. Krema je zelo enostavna za uporabo, hitro se vpije, ne masti kože in je tudi dobra podlaga za make up. Priporočila bi jo vsem, ki si želijo mladosten videz obraza oziroma bolj samozavestno počutje pri vsakodnevnih obveznostih.”

Slavka.jpg
Koža je kmalu postala bolj mehka, negovana in sijoča.

In kako deluje?

100 % naravna hialuronska kislina kot prevladujoči element kreme zagotavlja, da je Lux-Factor 4D Hyaluron varna in dokazano učinkovita rešitev za gubice na obrazu. S klinično in dermatološko testirano formulo se uvršča med najučinkovitejše inovacije v kozmetični industriji za preprečevanje staranja kože. Patentirana formula 4D Hyaluron s preizkušenimi sestavinami spodbuja naravni proces obnavljanja povrhnjice, zaradi česar koža zasije v boljšem tonusu. Idealna kombinacija učinkovin ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi vplivi, kot so mraz pozimi oziroma sol v morski vodi poleti.

ana-klasnja_v-belem.jpg
Baletna plesalka Ana Klašnja: Krema kožo nahrani in pomirja.

Priporočajo jo tudi strokovnjaki

Naravna dnevna in nočna krema Lux-Factor 4D Hyaluron je klinično testirana, priporoča jo magistrica farmacije Nina Šurbek Fošnarič:“Želela sem  ugotoviti, katera krema proti gubicam zares deluje in ali vsebuje naravne sestavine za varno uporabo brez škodljivih stranskih učinkov. Lahko zagotovim, da naravna patentirana 4D-formula proti gubicam v Lux-Factorjevi kremires učinkuje in omogoča intenziven prenos učinkovin v kožo, tudi v globlje plasti, zato so tako globoke kot izrazne gube kmalu zmanjšane. Ob redni uporabi je izboljšan tonus kože, ta postane lepo zglajena in mladostna.”

Magistra-farmacije-Nina-Surbek-Fosnaric.jpg
Mag. Nina Šurbek Fošnarič: Krema je preverjena in potrjena s strani farmacevtov ter dermatologov.

Kako preizkusiti to učinkovito kremo proti gubicam?

Lahko tako, da naročite Lux-Factor 4D Hyaluron po promocijsko znižani ceni z več kot 50-odstotnim popustom, samo na www.luxfactor.com ali prek telefonske številke 01 777 41 07!

Prosimo, preverite še dodatno akcijsko ponudbo! Za dodatnih 17 % popusta ob naročilu po telefonu ali nakupu na spletu vpišite kodo ALE17 – koda je veljavna samo še do konca meseca.