Aleteia logoAleteia logoAleteia
čet, 30. maja |
Aleteia logo
Duhovnost
separateurCreated with Sketch.

Zavetniki za najbolj priljubljene hobije

pêche

Erickson Stock I Shutterstock

Cerith Gardiner - objavljeno 14/03/24

Ti sveti možje in žene lahko vnesejo še več smisla v vaše najljubše prostočasne dejavnosti

Konjiček je odličen način, da se človek odklopi od stresa vsakdanjega življenja. Kljub temu pa včasih morda potrebujemo nekaj nebeškega posredovanja, da bi lahko kar najbolje izkoristili svoje najljubše preživljanje prostega časa.

Zavetniki posameznih dejavnosti nam ne zagotavljajo zgolj duhovnega vodstva, temveč tudi občutek prijateljstva pri ukvarjanju s temi konjički, obenem pa nas opominjajo, da nas strastno ukvarjanje z njimi lahko vodi tako do užitka kot do posvečenega življenja.

In kdo ve, morda bo priprošnja k tem svetnikom pripomogla, da bo naš paradižnik tokrat obilneje obrodil, ali pa bomo končno uspeli ujeti tisto izmuzljivo postrv!

Oglejte si fotogalerijo.

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila ameriška izdaja Aleteie. Prevedla in priredila Mojca Masterl Štefanič.

Tags:
svetniki
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.