Aleteia logoAleteia logoAleteia
Ned, 5. maja |
Aleteia logo
Navdihujoče zgodbe
separateurCreated with Sketch.

Taylor Swift izpolnila željo 9-letni deklici z rakom

Taylor Swift

Zajem zaslona | WSFM with Jonesy and Amanda | Facebook

Kaja Zupanc - objavljeno 18/03/24

"Zasluži si vse na svetu"

Med nedavnim nastopom na svoji turneji Eras Tour v Sydneyju je priljubljena pop zvezdnica Taylor Swift naredila nekaj zelo ganljivega in vrednega spoštovanja. 9-letni deklici, ki se sooča z rakom, je podarila svoj klobuk, s čimer ji je izpolnila veliko željo.

Tradicija s klobukom

Swiftova ima navado, da med izvajanjem svoje pesmi z naslovom 22 svoj črni klobuk podari izbranemu oboževalcu med množico. Tokrat je bila ta srečnica deklica Scarlett, ki so ji lani oktobra diagnosticirali gliom visoke stopnje, izjemno agresivnega možganskega raka, za katerega ni zdravila.

Natalie, žena Scarlettinega očeta, je na Facebooku delila zgodbo o tem ganljivem dogodku. Razkrila je, da se je fundacija Make-a-Wish Foundation že prej trudila izpolniti Scarlettino željo, da bi se srečala s Taylor Swift, vendar ji na koncu ni uspelo.

Moč družbenih omrežij

“Na žalost so nam povedali, da to ni mogoče, zato smo izkoristili moč družbenih omrežij in nekaj dobrih ljudi, ki so delili objavo,” je za medij People povedala Natalie. Objavila je fotografijo Scarlett, ki v rokah drži plakat, na katerem piše: “Taylor, ali lahko dobim klobuk 22?”

Dobili so vstopnice in ji omogočili, da je doživela nepozaben trenutek. “Želim si, da bi v življenju doživela vse, in če si kdo zasluži srečo, je to ona,” je še zapisala Natalie. “Zasluži si vse na svetu.” In točno to se je zgodilo. Sanje so se ji uresničile. 🙂

https://www.facebook.com/WSFM1017/videos/1609492073124818/

Na koncertu je Taylor Swift končno izpolnila Scarlettino željo. Sklonila se je k deklici, jo objela in ji poljubila roke, nato pa ji na glavo namestila svoj klobuk. Ta čustveni trenutek je bil ujet tudi na videoposnetku.

Ta ganljiv dogodek znova dokazuje moč glasbe in človeškega sočutja. Taylor Swift je s svojim dejanjem prinesla svetlo iskrico v življenje male Scarlett, ki se bori s težko boleznijo. Naj nam ta zgodba služi kot spomin, da lahko majhni gesti in prijaznost naredita veliko razliko v življenju drugih.

Tags:
bolezen
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.