Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pon, 6. maja |
Aleteia logo
Novice
separateurCreated with Sketch.

Pevec in ljubitelj konj Domen Kljun izdal svojo prvo pesem

Domen Kljun

Vid Ponikvar | Sportida

Kaja Zupanc - objavljeno 20/03/24

Ste že slišali novo skladbo Domna Kljuna?

Domen Kljun, zmagovalec oddaje Slovenija ima talent 2023, je izdal svojo prvo pesem z naslovom Le s teboj.

Se še spomnite finalne oddaje, kjer je zapel pesem Ota Pestnerja Vrača se pomlad in postal zmagovalec devete sezone omenjenega šova?

“Za glasbo me je navdušila moja družina. Še posebej stari oče in oče. To je bila prva odskočna deska, ko sem vedel, da bom pel v svojem življenju,” je Domen povedal za M-MEDiA Publishing.

O čem govori Domnova skladba?

Pesem z naslovom Le s teboj govori o ljubezni. “O nekem začetku, kako se dva zbližata in kako bosta skupaj gradila pot ter prišla do zaključka, da sta si usojena in bosta svoje nadaljnje življenje preživela skupaj,” je še dejal. Video prikazuje še eno Domnovo in Ninino veliko ljubezen – konje. Z njimi sta zelo povezana.

Besedilo za pesem je napisala Ylenia Zobec Mihelič, za aranžma in glasbo pa je poskrbel Tadej Mihelič.

Glasba ju je povezala tudi z ženo

Domen je svojo Nino spoznal na veselici. Šla sta plesat in tako se je nadaljevalo … “Nina me je prijavila tudi na oddajo Slovenija ima talent.”

Domen Kljun
Domen in Nina Kljun.

“Ponosna sem na njegov življenjski dosežek in hvaležna, da sem bila lahko tudi sama del te zgodbe. Zame je bila to čudovita in nepozabna izkušnja. Upam, da vam bo pesem segla do srca, tako kot je meni,” je na družbenih omrežjih zapisala Nina.

Gost v podkastu Mladost na kmetiji

Domen je svojo zgodbo pred kratkim predstavil tudi v Družininem podkastu Mladost na kmetiji. Prisluhnite pogovoru na tej povezavi.

Tags:
mladi
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.