Aleteia logoAleteia logoAleteia
Sob, 4. maja |
Aleteia logo
Navdihujoče zgodbe
separateurCreated with Sketch.

Sestri dvojčici sta se poročili z bratoma dvojčkoma

Venessa Sealby

Venessa Sealby | Instagram

Kaja Zupanc - objavljeno 22/03/24

Takšni primeri so redki in zato nekaj posebnega

V svetu, kjer se čudovite in včasih nenavadne zgodbe dogajajo vsak dan, nedvomno izstopa zgodba o dveh parih enojajčnih dvojčkov, ki sta se zaljubila in poročila.

Sestri Vanessa in Kerissa iz ameriškega Oregona si nista nikoli predstavljali, da bi se podali v zvezo z dvojčkoma, saj sta imeli popolnoma različen okus za fante. A ravno to se je zgodilo.

Vanesso, ki dela kot osebna trenerka, je ena od njenih strank povezala z Lucasom. Stranka je nato Vanessino telefonsko številko posredovala svojemu prijatelju Lucasu in ta ji je takoj poslal sporočilo, da je tudi on dvojček in da bi se morala srečati. Na prvi zmenek sta oba povabila tudi vsak svojega dvojčka. Klasični zmenek se je tako prelevil v dvojni zmenek.

Na vprašanje, kako je biti v družbi z žensko, ki je po videzu enako kot njegovo dekle, je Lucas dejal, da je bilo sprva nekoliko čudno, vendar se ni bilo težko navaditi.

View this post on Instagram

A post shared by Jacob Sealby (@jwsealby)

“Z Jacobom se zelo dobro razumeva, prav tako dekleti, tako da nas to prav nič ne ovira. Če ne drugega, nas je to še bolj zbližalo,” je dejal Lucas. “Seveda si vsak par vzame tudi čas zase in zmenek v dvoje. Ne družimo se vedno vsi štirje skupaj. Potrebujemo tudi nekaj časa stran drug od drugega,” se pošali.

Dvojno življenje

Ko se skupaj odpravijo na t. i. dvojni zmenek, pogosto opazijo, da ljudje začudeno pogledujejo proti njim.

Vanessa in Lucas sta se poročila oktobra 2022, medtem ko sta si Kerissa in Jacob izmenjala poročne obljube junija 2023.

Aprila 2022 sta se para preselila v sosednji hiši v Oregonu, kjer preživljajo skupne večere. Obožujejo kegljanje in kartanje. Venessa in Lucas sta starša petmesečne hčerke Adriane, Kerissa in Jacob pa 19-mesečne Sophie.

Taki primeri so le redki

Sophie in Adriana sta sestrični, hkrati pa tudi genetski sestri. “Delita si DNK na enak način, kot si ga bratje in sestre,” je za medij Today povedal dr. John Pappas, direktor klinike za pediatrično genetiko v bolnišnici Hassenfeld Children’s Hospital na NYU Langone.

Venessa in Kerissa upata, da bosta še kdaj noseči v istem obdobju. “Zabavno bi bilo imeti vse otroke enake starosti.”

Zgodba o Venessi, Kerissi, Lucasu in Jacobu je lep primer ljubezni, naključij in družinske povezanosti, ki nas spominja, da so najlepše zgodbe tiste, ki jih piše Življenje.

Tags:
družina
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.