Aleteia logoAleteia logoAleteia
Ned, 5. maja |
Aleteia logo
Novice
separateurCreated with Sketch.

Knjiga Na spletni prižnici je na Googlu tretja najbolj iskana knjiga v Sloveniji

Katarina Berden - objavljeno 12/12/23

Martinova knjiga je po enem letu od izdaje še vedno med najbolj iskanimi in branimi slovenskimi knjigami

Spletni iskalnik Google je objavil rezultate iskanj, ki so najbolj zaznamovala leto 2023. Med njimi je tudi seznam najbolj iskanih knjig, ki so jih v ta brskalnik vnesli Slovenci.

Na seznamu prvih petih najbolj iskanih knjig, natančneje na kar tretjem mestu, se je tako znašla tudi knjiga Martina Goloba Na spletni prižnici. Na prvih dveh mestih sta knjigi Nine Osenar Kontrec (V objemu življenja) in Klemna Selakoviča (AIDEIA).

Četrta je knjiga Friends, Lovers and the Big Terrible Thing, ki jo je napisal priljubljeni pokojni igralec Matthew Perry, in peta Henryjeva knjiga, kar je pravzaprav naslov filma.

Na spletni priznici Martin Golob Lojze Grcman

Odlično darilo

Glede na to, da se bliža praznični božični čas, ki je tudi čas obdarovanj, je Martinova knjiga Na spletni prižnici lahko odlično darilo za vaše najdražje. Doslej je bila v dobrem letu od izida prodana že v 22.000 izvodih.

Dva evra od vsakega izvoda gresta v dober namen. Martin in pisec Lojze, član naše redakcije, sta letos gostovala na kar 25 odlično obiskanih pogovornih večerih. Če morda knjige še nimate, jo lahko naročite tukaj.

Nekaj utrinkov s pogovornih večerov:

Tags:
knjigeMartin Golob
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.