Aleteia logoAleteia logoAleteia
Pon, 6. maja |
Aleteia logo
Umetnost in potovanja
separateurCreated with Sketch.

Prekrasen duet: Andrea Bocelli s sinom zapel znano božično skladbo

Andrea and Matteo Bocelli

Andrea Bocelli | Fair Use via YouTube

J-P Mauro - objavljeno 22/12/23

Težko je zgrešiti, da je sinov glas vedno bolj podoben očetovemu

V dneh pred božičem je družina Bocelli izdala nekaj dih jemajočih glasbenih posnetkov. Eden izmed njih je izjemen duet očeta in sina, Andrea in Mattea Bocellija, ki sta zapela znano skladbo O, sveta noč.

Na začetku posnetka lahko vidimo očeta Andrea, ki igra klavir in spremlja svojega sina Mattea, ki zapoje prvi verz v angleščini. Nato Andrea nadaljuje v francoščini, pozneje pa se celotna pesem nadaljuje s prepletanjem obeh jezikov.

Prisluhnite tej čudoviti družinski izvedbi, ki vam bo zagotovo pričarala božično vzdušje.

Težko je zgrešiti, da je sinov glas vedno bolj podoben očetovemu. Ko skupaj pojeta, se sliši skoraj, kot da bi ista oseba pela dvoglasno. Ni dvoma, da je pred Matteem uspešna glasbena kariera.

Le nekaj časa pred objavo tega posnetka so objavili tudi skladbo Lord’s Prayer (Gospodova molitev), ki jo je Andrea Bocelli zapel skupaj s spremljevalnim zborom, prečudovito glasbo pa spremljajo veličastni posnetki gora.

Prispevek je nastal po izvirniku, ki ga je objavila ameriška izdaja Aleteie. Prevedla in priredila Katarina Berden.

Tags:
božičslavni
Podprite Aleteio!

Želimo si, da bi bila Aleteia vsakomur prosto dostopna. Ne zahtevamo registracije oziroma prijave. Trudimo se omejevati oglase, da ne bi bili preveč moteči, in, kolikor je mogoče, omejujemo stroške.
Vaši velikodušni darovi v podporo Aleteii bodo omogočili, da bodo desettisoči še naprej lahko brezplačno uživali v Aleteijinih vsebinah, ki ljudem lepšajo življenje, izobražujejo, spodbujajo in širijo dobro.
Aleteia želi služiti svojim bralcem in jim nuditi to, kar jih bogati. Da bi to lahko čim boljše počeli tudi v prihodnje, vas prosimo za finančno podporo.

Hvala že vnaprej!

Urška Leskovšek,
urednica Aleteie Slovenija

Top 10
Več
E-novice
Prejmi Aleteio v svoj e-nabiralnik. Naroči se na Aleteijine e-novice.